iPhone 12: Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει

Οι απανταχού φανατικοί των iPhone περιμένουν κάθε χρόνο πως και πως να έρθει ο Σεπτέμβριος, γιατί τότε, συνήθως, βγαίνουν τα καινούρια μοντέλα. Γίνεται αρχικά η παρουσίαση και προς το τέλος του μήνα γεμίζουν τα ράφια των καταστημάτων -για να… αδειάσουν σχεδόν αμέσως, αφού γίνεται ο κακός χαμός.

Φέτος, ωστόσο, το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple, το iPhone 12, δεν θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο -όπως αναμενόταν- εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της μαζικής παραγωγής.

Καταρχήν σε ένα tweet του, ο αξιόπιστος σε θέματα τεχνολογίας, Jon Prosser, ισχυρίζεται πως τα νέα iPhone και iPad θα τα δούμε τον Οκτώβριο.

σε συνέντευξή του στο Reuters, ο CFO της Qualcomm, Akash Palkhiwala, αποκάλυψε πως η εταιρία του αναμένει μειωμένα έσοδα το επόμενο τρίμηνο λόγω της καθυστέρησης κυκλοφορίας μιας ναυαρχίδας. Όσοι έχετε παρακολουθήσει την ιστορία, Apple και Qualcomm έχουν τελειώσει με τις δικαστικές τους διαμάχες και κατά πάσα πιθανότητα τα 5G modems του iPhone 12 θα τα προμηθεύσει κανονικά η δεύτερη.

Επίσης, δε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τεχνολογίας theverge.com, ο οικονομικός διευθυντής της Ισπανίας, Λούκα Μαέστρι, σε επικοινωνία που είχε με επενδυτές την Πέμπτη (30/07), παραδέχθηκε ότι τα τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 12 θα κυκλοφορήσουν «λίγες εβδομάδες αργότερα» και όχι τον Σεπτέμβριο.

Σχόλια