Κάποιες γυναίκες, ξεχωρίζουν για το ήθος και την ποιότητά τους...

Έχει μερικές γυναίκες που ξεχωρίζουν. Δεν τις συναντάς εύκολα και αυτό τις κάνει δυσεύρετες. Θα τις ξεχωρίσεις όμως από τον τρόπο που θα σε κοιτάξουν. Δεν ζητούν κάτι από σένα! Ούτε έχουν ανάγκη κάτι από σένα.

Διότι είναι ανεξάρτητες και δεν ψάχνουν χορηγούς για να πιαστούν. Έχουν περάσει δύσκολα και η ζωή τις έμαθε να πατούν γερά στα δικά τους πόδια και όχι να κρέμονται από τον καθένα!

Θα τις ξεχωρίσεις από τα λόγια τους. Είναι καθαρά, μετρημένα και δεν ζητούν την επιβεβαίωση. Δεν κουτσομπολεύουν τους γύρω τους και δεν ασχολούνται με τις ζωές των άλλων. Δε φλυαρούν συνεχώς και μιλούν όταν έχουν κάτι να πουν και όχι για να κερδίσουν την προσοχή ή για κοπλιμέντα.

Δε βγάζουν φωτογραφίες όλη την ώρα για να υποδεικνύουν που βρίσκονται, για να παίρνουν like και να γίνονται μαϊντανός. Κρατούν την ιδιωτική τους ζωή για τον εαυτό τους. Θα τις ξεχωρίσεις από την ποιότητα. Ξέρουν τι θα φορέσουν για κάθε περίπτωση, το οποίο θα αναδεικνύει την θηλυκότητα και όχι την προστυχιά και την επίδειξη.

Το βάψιμο τους συμπληρώνει το σύνολο και δεν μοιάζουν με κλόουν στο τσίρκο. Ο τρόπος που περπατούν, που κινούνται, που τρώνε, είναι απλός και σίγουρος. Δεν είναι δήθεν, ούτε εξειδικευμένος με σκοπό να κερδίσουν κάτι. Δε νιώθουν ότι περνούν εξετάσεις και έχουν άνεση και σταθερότητα.

Θα τις ξεχωρίσεις από τον τρόπο που κοιτάνε τα παιδιά και από τον τρόπο που χαϊδεύουν τα ζώα. Είναι προστατευτικός, με φροντίδα και στοργή και δεν έχει μέσα γλυκανάλατα επιφωνήματα και παλιμπαιδισμό.

Ο αέρας τους και η αύρα τους, τις καθιστά να μην περνούν από πουθενά απαρατήρητες. Δεν ασχολούνται με τα πειράγματα. Δεν απαντούν με άσχημο ύφος, ούτε καβαλούν καλάμι…απλά συνεχίζουν το δρόμο τους, αφήνοντας τα βλέμματα του θαυμασμού και τους αναστεναγμούς, να αιωρούνται πίσω τους!

Είναι ασυμβίβαστες και ξέρουν τι ζητούν και τι μπορούν να δώσουν. Δεν τρώνε παραμύθια και ξεχωρίζουν το πλαστό από χιλιόμετρα. Τα πολλά λεφτά και τα μεγάλα λόγια δεν τις συγκινούν και ζητούν ξεκάθαρα πράγματα και ανθρώπους. Σιχαίνονται τα μισόλογα και τα μπλεγμένα και δεν έχουν διάθεση ούτε να τα λύσουν, ούτε να τα υποστούν.

Όπως είναι αυτές αληθινές, απαιτούν και από τους γύρω τους το ίδιο. Είτε είναι φίλοι, είτε είναι σύντροφοι. Και τέλος θα τις ξεχωρίσεις από την σωστή διαχείριση της Κυρίας και της “πόρνης”!

Ο ρόλος τους ως Κυρίας, μητέρας, φίλης και κόρης, τελειώνει από τη στιγμή που βρίσκονται στο κρεβάτι με το σύντροφό τους. Εκεί όταν χρειαστεί, μεταμορφώνονται σε πόρνες, σε ύαινες, σε αρπακτικά. Δίνουν και παίρνουν ηδονή σε μεγάλες δόσεις, στο άντρα που έχουν αποφασίσει να χαρίσουν την καρδιά τους. Δεν τσιγγουνεύονται και δεν κάνουν και εκπτώσεις!

Όταν θα πέσεις πάνω σε μια τέτοια γυναίκα, μην φοβηθείς. Μην της πεις ψέματα. Μην θελήσεις ποτέ να την αλλάξεις. Μην προσπαθήσεις να την μειώσεις. Μην την ακυρώσεις ποτέ σου. Μην την απατήσεις ποτέ σου. Διότι θα σε καταλάβει και δεν της αξίζει!

Ή απομακρύνσου διακριτικά, επειδή δεν μπορείς να τη διαχειριστείς. Ή αγάπησε την και απόλαυσε την ομορφότερη διαδρομή της ζωής σου, ως το τέλος!

Γράφει ο Τριστάνος

Σχόλια