Τρίκαλα: Πήγαν να την βιάσουν για 2 ευρώ, ένα κινητό και ένα ρολόι

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η φρικιαστική είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί του Σαββάτου, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Τρίκαλα και θύτες δύο νεαρούς ληστές 26 και 27 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο κακοποιοί, που είναι Ελληνες, μπούκαραν στο σπίτι της ηλικιωμένης, στα Κουτσομύλια Τρικάλων, στις 20:40 το βράδυ της Παρασκευής και άρχισαν να ερευνούν τους χώρους του σπιτιού.

Καθώς δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο, σήκωσαν από το κρεβάτι την 86χρονη γυναίκα από την οποία αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο, το ρολόι της καθώς και το χρηματικό ποσό των… 2 ευρώ!

Στη συνέχεια, ωστόσο, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομική Αρχή Τρικάλων, ο 27χρονος επιτέθηκε στην ηλικιωμένη με σκοπό να τη βιάσει, ενώ ο 29χρονος έμεινε έξω από το σπίτι για να κρατάει τσίλιες.

Ακουσαν τις φωνές της και ειδοποίησαν την Ομάδα ΔΙΑΣ Τρικάλων

Η ηλικιωμένη άρχισε τότε να καλεί σε βοήθεια ενώ αντιστάθηκε σθεναρά στον επίδοξο βιαστή. Περίοικοι άκουσαν τις φωνές της 86χρονης και ειδοποίησαν την Αμεση Δράση. Μέσα σε λίγα λεπτά, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Τρικάλων, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δυο δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου θα την εξετάσει ιατροδικαστής για να διαφανεί αν ολοκληρώθηκε η πράξη του βιασμού.

Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

πηγή: madata.gr

Σχόλια