Βόλος - Νεκρή 14χρονη σε λούνα παρκ

Το παιχνίδι στο λούνα παρκ εξελίχθηκε σε ασύλληπτη τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (30/08) σε λούνα παρκ που είχε στηθεί στον Αλμυρό λόγω της εμποροπανήγυρης, όταν ένα 14χρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο.
Αυτόπτες μάρτυρες, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα πάνω στο ίδιο παιχνίδι με την άτυχη 14χρονη, ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο δεν διαθέτει ζώνες ασφαλείας. Όσοι ανεβαίνουν σε αυτό, ασφαλίζονται με μία μεταλλική μπάρα που πέφτει μπροστά τους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια των στροβιλισμών, η 14χρονη έφυγε πάνω από τη μεταλλική μπάρα, και προσγειώθηκε στη μεταλλική βάση διπλανού παιχνιδιού του λούνα παρκ.



Εν τω μεταξύ, άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι σηκώθηκε όρθιο μαζί με τους φίλους της, με τα χέρια ψηλά, για να βγάλουν φωτογραφία.

Αυτόπτης μάρτυρας που βρισκόταν πάνω στο παιχνίδι με τη 13χρονη κόρη της, ενώ η περιστροφή πλησίαζε στο τέλος της, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν, σημειώνει το e-thessalia.gr.

Σχόλια