Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για 22-8

Κριός

Παρόλο που η ερωτική σου ζωή σιγοβράζει παρασκηνιακά και μπορεί να φτάσει σε κρίσιμο στάδιο σύντομα…. υπάρχουν οφέλη, που επιτρέπουν στις καταστάσεις να ηρεμήσουν, πριν ληφθούν αποφασιστικά μέτρα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να ηρεμήσει η ένταση που αρχίζει να κορυφώνεται. Αφήνοντας τα πράγματα να ξεδιπλωθούν με τον δικό τους τρόπο, θα διαπιστώσεις ότι η συζήτησή σας, σιγά σιγά, θα γίνει πιο ουσιαστική και πιο γλυκιά!

Ταύρος

Η ερωτική σου ζωή θ’ αντιμετωπίσει κάποιες επιπλοκές….και το πείσμα σου, δε θα βοηθήσει για ν’ απλουστέψουν τα πράγματα. Το πείσμα σου και η ανυποχώρητη συμπεριφορά σου, υποδηλώνει ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες σου. Μπορεί να έχεις τους λόγους σου, για να γίνει κάτι με το δικό σου τρόπο. Αλλά οποιεσδήποτε αρνητικές δονήσεις, θα περάσουν πολύ πιο γρήγορα…. αν είσαι περισσότερο ανοιχτή και υποστηρικτική.

Δίδυμοι

Αντί να επικεντρωθείς στις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, προσπάθησε να εστιάσεις στις ομοιότητες και σε όσα συμφωνείτε. Μπορεί να είναι εύκολο να μεγεθυνθούν τα αρνητικά σημεία της σχέσης σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, εντοπίζεις τα κοινά σας σημεία και μ’ αυτά σαν βάση, θα οδηγηθείς σε κάτι γλυκό…. που εξελίσσεται αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Η σχέση σου θα ωφεληθεί, αν αλλάξεις τις προτεραιότητές σου! Ό,τι σιγοβράζει στα ερωτικά σου, θα αποκτήσει μεγαλύτερη προσοχή…ή αγάπη! Η επανεξέταση των αναγκών σου, με ένα ρομαντικό σχέδιο, θα μπορούσε να οδηγήσει στην αναζωογόνησή του! Και μπορεί μια περίπτωση απουσίας…. να έκανε την καρδιά σου, να λαχταρήσει περισσότερο!

Λέων

Μια παθιασμένη ώθηση, θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να μην θέλεις να συνεχίσεις να λειτουργείς παραδοσιακά, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να έχεις πολλές ιδέες που σου προσφέρουν μεγάλο ενθουσιασμό και πολλή διασκέδαση, με τη διερεύνηση όσων δεν είχες δοκιμάσει στο παρελθόν. Εν τω μεταξύ, μάλλον έχεις υποτιμήσει και την επιθυμία του εραστή σου να συμμετάσχει στην αναζήτηση της αυθόρμητης και σέξι διασκέδασης!

Παρθένος

Η διαίσθησή σου θα ενισχυθεί…. με αποτέλεσμα να καταπραΰνει μια ένταση σ’ ένα ερωτικό σενάριο. Θα μπορούσε επίσης να είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις, που βοηθά τον εραστή σου, να δει ένα ζήτημα με ένα λιγότερο περίπλοκο… και πιο ρεαλιστικό τρόπο. Πρόσφερε αυτή την ήρεμη, και προσγειωμένη επιρροή τώρα, για να συμβεί αυτό.

Ζυγός

Υπάρχουν φορές που η αποστασιοποίηση από τα ερωτικά θέματα, είναι χρήσιμη. Ωστόσο σήμερα, δεν είναι μια τέτοια στιγμή. Μην ασχολείσαι σοβαρά με κάποια θέματα γιατί θα καθυστερήσεις να τα λύσεις, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί να μη χρειάζεται ν’ απασχοληθείς τόσο πολύ. Η μετάβαση από το παρελθόν στην αγκαλιά του μέλλοντος, απαιτεί να μείνεις στην πορεία του παθιασμένου ταξιδιού σου και να μην απομακρυνθείς…καθόλου!

Σκορπιός

Θα μπορούσες να έχεις πολλές φανταστικές ιδέες, για να φέρεις αυθορμητισμό στη σχέση σου. Ωστόσο, δεν εναπόκειται εξ ολοκλήρου σε σένα η κίνηση. Αν αισθανθείς πως κάτι ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, είναι λίγο πολύ προβλέψιμο, τότε, πιθανότατα…. μοιράζεται την άποψή σου. Η ευκαιρία που προσφέρεται τώρα, για να αυξηθεί η διασκέδαση, ο ρομαντισμός και η οικειότητα, περιμένει!

Τοξότης

Αν η διαίσθησή σου σε προτρέπει να μη συνεχίσεις μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον εραστή σου, τότε αξίζει να το κάνεις. Αν και θα μπορούσε να είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε θέματα που φαίνονται σοβαρά, υπάρχουν επίσης και πολλά χαλαρά θέματα, στα οποία μπορείς να εστιάσεις. Επιλέγοντας να παραμερίσεις ένα ή δύο φαινομενικά σημαντικά θέματα, δεν δηλώνει τεμπελιά… απλά, είναι χρήσιμο αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Ένας περιορισμός στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να φανεί ισχυρότερος και να μετατοπίσει την προσοχή σου πολύ…. σε ό,τι φαινομενικά ξεφεύγει από τον έλεγχό σου. Μην επιτρέψεις σ’ αυτή την κατάσταση να σε απογοητεύσει ή να πιστέψεις πως οι θεοί του έρωτα σου βάζουν εμπόδια. Ανεξάρτητα από το αν αισθάνεσαι περιορισμένη, έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς, από ό,τι είναι στέρεο και σταθερό. Αυτό, αξίζει τώρα την προσοχή σου!

Υδροχόος

Θα έχεις ισχυρές απόψεις ή πεποιθήσεις σχετικά με τον τρόπο που ο αγαπημένος σου σκέφτεται για σένα ή έχει κάποιες διαφορετικές ανάγκες, από τις δικές σου. Αν και αυτό που είναι πολωμένο στη σχέση σου μπορεί να φαίνεται πως απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή, είναι πιο σημαντικό να αναγνωρίσεις, πως εσύ και το ταίρι σου, βρίσκεστε στην ίδια σελίδα με σκέψεις και συναισθήματα. Μόλις αυτό επιβεβαιωθεί, μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου, για το κοινό σας μέλλον.

Ιχθύες

Η σχέση σου θα υποβληθεί σε κάτι παρόμοιο, όπως με την απότομη επιστροφή στη Γη. Ωστόσο, προσπάθησε να δεις τα οφέλη μιας ρεαλιστικής στάσης, απέναντι σε μια ερωτική ζωή, που μπορεί να την βλέπεις μέσα από ροζ γυαλιά. Πρόκειται να αποκτήσεις μια πιο πρακτική άποψη για το πού βρίσκεσαι και τι θέλεις από τη σχέση σου. Το να είσαι λίγο πιο προσγειωμένη, μπορεί να βοηθήσει μόνο, με τη μετακίνηση προς τα εμπρός.

Πηγή: astro-live.gr

Σχόλια