Ζώδια: Προβλέψεις για 29-6

ΚΡΙΟΣ
Θετική η σημερινή μέρα για να καλλιεργήσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να διευρύνεις το δίκτυο των πελατών σου. Μπορείς να μεταπείσεις και τους πιο σκεπτικούς και αναποφάσιστους με τη θέση του Κρόνου στον Αιγόκερω! Μια γνωριμία θα σε ελκύσει ερωτικά και θα χτυπήσει η καρδιά σου και πάλι. Εάν διαβλέψεις ότι είναι ένα άτομο ειλικρινές, προχώρησε και οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν. Αν βέβαια είσαι αδέσμευτη…

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια εξαιρετική μέρα για εξομάλυνση των σχέσεών σου σε προσωπικό επίπεδο, είτε πρόκειται για το ταίρι σου, είτε για φιλικά πρόσωπα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω! Εάν είσαι ελεύθερη, ίσως να περιμένεις το τέλειο ταίρι να εμφανιστεί στο δρόμο σου! Το γεγονός όμως ότι μέχρι τώρα δεν το βρήκες, μήπως οφείλεται τελικά σε σένα; Εξέτασε και αυτό το ενδεχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι κόποι και οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένοι και από σήμερα αρχίζει μια περίοδος που θα αναγνωριστεί η προσφορά σου στον επαγγελματικό χώρο και θα κάνεις το επόμενο εξελικτικό βήμα στη καριέρα σου με την Αφροδίτη στον 1ο οίκο σου. Εάν έχεις στο νου σου να κάνεις κάποιες αλλαγές ή αναπροσαρμογές σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου, μην τις κάνεις παρορμητικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην προγραμματίζεις σημαντικά πράγματα για τη σημερινή μέρα, γιατί δεν θα σου βγουν όπως θα ήθελες ή όπως τα περίμενες. Ένα θυελλώδες σκηνικό θα φέρει η σημερινή μέρα, είτε με δικά σου πρόσωπα, είτε με συνεργάτες ή συναδέλφους. Δεν πειράζει όμως, η καταιγίδα θα διαλύσει τα σύννεφα.

ΛΕΩΝ
Η συνηθισμένη επαγγελματική σου ρουτίνα μπορεί να διαταραχτεί σήμερα, γιατί εμφανίζονται νέα δεδομένα που αλλάζουν τα πλάνα σου με την ανάδρομη πορεία Κρόνου – Δία. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα σύντομο επαγγελματικό ταξίδι. Εάν θέλεις να δώσεις την εντύπωση του καλού επαγγελματία και να κερδίσεις μια δουλειά, δείξε με μετριοφροσύνη και χωρίς κομπασμούς τις γνώσεις και τις ικανότητές σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα και πολλές οι μεταβολές στη διάθεσή σου! Δώσε όμως το καλύτερο που μπορείς στον επαγγελματικό σου τομέα. Η εμμονή σου με ό,τι βάλεις στο μυαλό σου αργά ή γρήγορα μετατρέπεται σε πείσμα και ακόρεστο πάθος. Αυτό όμως είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις, μιας και κάτι που δεν βγαίνει και το πιέζεις γίνεται ακόμη χειρότερο.

ΖΥΓΟΣ
Η αίσθηση της βαρεμάρας είναι ιδιαίτερα αισθητή σήμερα. Μπορείς να αλλάξεις κάποιες από τις συνήθειές σου και να ανανεωθείς λιγάκι, μιας και είσαι απόλυτα προσκολλημένη στον τρόπο ζωής σου. Την ψυχραιμία σου όμως θα πρέπει να κρατήσεις σήμερα και να περάσεις από φίλτρο τα λεγόμενά σου, γιατί αλλιώς θα βρεθείς μόνη Σαββατιάτικα με την αντίθεση του Κρόνου στο ωροσκόπιό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα η σημερινή και θα γίνεις αποδέκτης προσκλήσεων από φίλους ή κοινωνικές συναναστροφές. Ίσως κάπου εκεί μεταξύ του κόσμου που θα γνωρίσεις να κρύβεται μια γνωριμία που θα παίξει ρόλο στη καριέρα σου. Για σένα που είσαι single ίσως να είναι μια γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος, που ενδεχομένως φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχεις σήμερα είναι να χάσεις τον έλεγχο και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκδηλώσει το θυμό ή τη δυσαρέσκεια του με την αντίθεση του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου! Δώσε λίγο χώρο στους δικούς σου ανθρώπους να εκφράσουν τις απόψεις τους και να χαράξουν για αλλαγή αυτοί το πρόγραμμα της μέρας. Δεν θα πάθεις τίποτε εάν τους κάνεις το κέφι…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μετά από μακρά κυοφορία, σήμερα είναι η μέρα των τελικών αποφάσεων για ένα ζήτημα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Θα ξελαφρώσεις επιτέλους, γνωρίζοντας τα επόμενά σου βήματα. Στα συναισθηματικά σου, αν ανήκεις στις singles του ζωδίου σου, η μέρα είναι γεμάτη έρωτα και δημιουργικότητα. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εάν βρίσκεσαι σε σχέση ή είσαι παντρεμένη, σήμερα αναμένεται να ασχοληθείς σοβαρά με τη σχέση σου με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου. Πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να αποκατασταθεί η επικοινωνία. Ξέχασε τη ρουτίνα, άφησε κατά μέρους τα μικρά και ασήμαντα προβλήματα της καθημερινότητας και διευθέτησε τις διαφορές σου με δημιουργικό τρόπο!

ΙΧΘΕΙΣ
Μια μικρή και επιπόλαια ένταση με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα θα σε αναγκάσει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήσεις ελεύθερο πεδίο στους άλλους. Προσοχή επίσης στα οικονομικά σου σήμερα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να σου ζητήσουν δανεικά… Θα ήταν προτιμότερο να ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, παρά να δανείσεις χρήματα.

Σχόλια