Google Stadia: Η νέα game streaming πλατφόρμα

Το Stadia Connect επιφύλασσε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το λανσάρισμα της gaming υπηρεσίας της Google. Αρχικά, μάθαμε ότι το συνδρομητικό πακέτο της υπηρεσίας θα είναι ένα, με την ονομασία Stadia Pro και θα κοστίζει $9.99/μήνα. Αυτή θα σας δίνει συχνά περιεχόμενο στην βιβλιοθήκη σας και θα υποστηρίζει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα gaming της υπηρεσίας, δηλαδή 4Κ ανάλυση, HDR, 5.1 surround ήχο και 60fps.

Υπάρχει, όμως μια λεπτομέρεια που η Google την ονομάζει Stadia Base. Αυτά θα είναι τα απλά accounts της υπηρεσίας που θα έρθουν το 2020 και όταν θα γίνουν διαθέσιμα θα επιτρέπει στον χρήστη να αγοράζει τους τίτλους χωρίς συνδρομή. Η ανάλυση, επίσης, θα κλειδώνει στα 1080p και 60fps, ενώ οι τίτλοι θα αγοράζονται ξεχωριστά έκαστος.

Έπειτα, έγινε γνωστό πως θα διατεθεί το Stadia Founder's Edition ένα retail πακέτο που περιλαμβάνει ένα Chromecast Ultra για streaming σε οποιαδήποτε οθόνη επιθυμείτε σε 4Κ HDR, ένα Stadia Controller σε Limited Edition Night Blue χρώμα, το Destiny 2: The Collection και μια τρίμηνη συνδρομή στο Stadia Pro + Buddy Pass που δίνει πρόσβαση στην υπηρεσία σε έναν φίλο σας, καθώς και αποκλειστικό username στην υπηρεσία. Το πακέτο αυτό θα κοστίζει $129. 




Σχόλια