2χρονο αγοράκι βρίσκεται εγκλωβισμένο σε πηγάδι για 4 ημέρες (video)


Οι Αρχές δεν έχουν δώσει κανένα στοιχείο σχετικά με την κατάσταση του 2χρονου

Μέλη των σωστικών συνεργείων επιχειρούν σήμερα να προσεγγίσουν ένα αγοράκι, ηλικίας 2 ετών, που βρίσκεται παγιδευμένο, εδώ και 4 ημέρες, σε ένα εγκαταλελειμμένο στενό πηγάδι, στην πολιτεία Παντζάμπ, στη βόρεια Ινδία.

Ο Φατεχβίρ Σινγκ έπεσε την Πέμπτη στο πηγάδι βάθους 33 μέτρων και διαμέτρου 23 εκατοστών, την ώρα που έπαιζε στο χωράφι, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του στην περιοχή Σανγκρούρ, εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βιτζάι Ιντέρ Σινγκλά, ένας βουλευτής του τοπικού κοινοβουλίου.

«Το πηγάδι το είχαν καλύψει με έναν σάκο με άμμο, όμως φαίνεται πως το παιδί περπάτησε πάνω του, γλίστρησε και έπεσε μέσα» περιέγραψε ο αξιωματούχος.

Ένα ελικόπτερο πρώτων βοηθειών έχει σπεύσει στην περιοχή, όπου επιχειρούν επίσης γερανοί και εκσκαφείς. Οι διασώστες προσπαθούν να τοποθετήσουν έναν αγωγό διαμέτρου περίπου ενός μέτρου παράλληλα με το πηγάδι για να φθάσουν στο βάθος που παραμένει εγκλωβισμένο το παιδί.



Οι Αρχές δεν έχουν δώσει κανένα στοιχείο σχετικά με την κατάσταση του 2χρονου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ελπίζουμε ότι σε λίγες ώρες θα μπορέσουμε να ανασύρουμε το παιδί» είπε ο Σινγκλά.

Το 2006, ένα 6χρονο αγοράκι διασώθηκε από ένα πηγάδι στην πολιτεία Χαρυάνα, κοντά στη πρωτεύουσα της χώρας, το Νέο Δελχί, έπειτα από 48 ώρες. Η όλη επιχείρηση προβλήθηκε ζωντανά από τα δορυφορικά δίκτυα.

Τον Μάρτιο, ένα αγοράκι, ενάμιση έτους, επίσης ανασύρθηκε ζωντανό από ένα πηγάδι στη Χαρυάνα, αφότου παρέμεινε εγκλωβισμένο εκεί για δύο ημέρες.

Σχόλια