Ζώδια: Προβλέψεις για 19-5

ΚΡΙΟΣ
Μια πρωτότυπη ή πρωτοπόρα ιδέα σου μπορεί σήμερα να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για τις αλλαγές που μπορούν να δρομολογηθούν στον τομέα της καριέρας σου με την πανσέληνο στον Σκορπιό και το εξάγωνο του Πλούτωνα. Χειρίσου τα οικονομικά σου με σύνεση και προσοχή για να μην αντιμετωπίσεις στο άμεσο μέλλον δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδιαίτερα παραγωγική είναι η μέρα σου και οι υποθέσεις σου μπορούν να διευθετηθούν με σχετική άνεση με τον Ερμή από τον Ταύρο να επηρεάζει θετικά το ωροσκόπιό σου. Κάνε καλή χρήση των θετικών πλανητικών επιρροών. Θέματα οικονομικά ωστόσο θα έρθουν στη επιφάνεια. Με δυναμισμό και δημιουργικότητα χάραξε νέα πορεία και άφησε τα προβλήματα πίσω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, γιατί θα μπορούσες να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα περίμενες. Απαιτείται ψυχραιμία και κοινή λογική με την πανσέληνο στον Σκορπιό. Μια ανοιχτή αντιπαράθεση θα μπορούσε να σου προκαλέσει αρκετές απώλειες που θα πλήγωναν το γόητρό σου και θα δυναμίτιζαν τις προσπάθειές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δημιουργικότητά σου είναι σε άνθιση και θα μπορούσε να σου φέρει μια νέα ευκαιρία στον επαγγελματικό τομέα με τη θετική όψη του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό σου. Επωφελήσου των συμπαντικών δώρων. Η δυσκολία όμως στο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αλλά και να ζητήσεις τη βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεσαι, φαίνεται στις σημερινές σου δραστηριότητες και δοσοληψίες.

ΛΕΩΝ
Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά τη σημερινή μέρα με τον Ουρανό στο 10 οίκο σου. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις μπορείς να ξεπεράσεις χρόνια προβλήματα. Δυσκολίες έχει η μέρα, καθώς και κάποια πιθανή ψυχρότητα με άτομα του περιβάλλοντός σου που θα σε κάνει να σκεφτείς πολλά πράγματα για τις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περιόρισε την επιθετική σου διάθεση, γιατί εύκολα μπορείς να βλάψεις τα συμφέροντά σου με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο σου και την πανσέληνο στον Σκορπιό! Άφησε τη λογική να κατευθύνει τις πράξεις σου. Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη και στον 3ο οίκο σου. Προσπάθησε να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και την κοινωνική σου άνοδο. Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Στα αισθηματικά η ένταση θα σου χαλάσει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλεις μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελός σου γιατί έτσι θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς ακόμη μια φορά το τι πρέπει να πεις ή να κάνεις με την πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου. Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και γεμάτη εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ερωτικά ζεις μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσεις. Από την άλλη όμως είσαι δοσμένη στον επαγγελματικό σου χώρο, μιας και έχεις σκοπό να καταπλήξεις με τις επιδόσεις σου. Αργά το βράδυ προσπάθησε να μη δυσαρεστήσεις κάποιον από τους συγγενείς σου με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου. Απόφυγε τις παρανοήσεις και έκφρασε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετή δράση και κινητικότητα σου φέρνει το πλανητικό σκηνικό με τα συναισθήματά σου να εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να είσαι διαλλακτική και προσαρμοστική στις απαιτήσεις της ημέρας. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σου με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη και να επηρεάζει θετικά τον 12ο οίκο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα σε επαγγελματικό και αισθηματικό επίπεδο με την Πανσέληνο στον Σκορπιό να σε επηρεάζει! Φρόντισε να είσαι υπομονετική και μη σπας τα νεύρα των άλλων. Δώσε τέλος σε υποθέσεις που σε έχουν κουράσει. Απόφυγε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα άστρα σήμερα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στις σχέσεις σου με το σύντροφο της ζωής σου όσο και με τους συνεργάτες σου, με το τετράγωνο του Ποσειδώνα να θολώνει την κρίση και να φέρνει εμπόδια. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις καταστάσεις. Καταπιάσου με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σε αγχώσουν αφάνταστα. Κάνε υπομονή, τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Σχόλια