Ζώδια και επανασύνδεση...

Από την Σμάρω Σωτηράκη

Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες ενώ οι χωρισμοί αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν ένα ζευγάρι στο τέλος είναι πολλοί αλλά δεν είναι πάντα αρκετοί για να εκλείψει η αγάπη, η κατανόηση και η ερωτική επιθυμία. Αν νιώθετε αυτά τα συναισθήματα, πρέπει να παραμερίσετε τον εγωισμό σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

Σ’ αυτό το αφιέρωμα στα ζώδια και επανασύνδεση σας παραθέτω έναν οδηγό για να επαναφέρετε τον/την πρώην σας. Υπάρχουν τρόποι άραγε να τον/την ξανακερδίσετε, να δημιουργήθεί επανασύνδεση σε μια σχέση που ανήκει στο παρελθόν;

Διαβάστε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του, πράξτε τα ανάλογα και καλή επιτυχία...

ΚΡΙΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Προσεγγίστε τον/την πρώην σας και μιλήστε με ειλικρίνεια. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας γιατί εκτιμά τον αυθορμητισμό. Αν κερδίσετε το σεβασμό του, θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την επιτυχία.

«Περάστε» το μήνυμα ότι δεν διακυβεύεται η ελευθερία του γιατί τη θεωρεί προϋπόθεση για να αφεθεί σε μία σχέση.

Βρείτε τη κατάλληλη στιγμή για να του προτείνετε ένα ταξίδι με πολλή δράση και περιπέτεια ή κάτι που να ξεφεύγει από τα τετριμμένα.

Μόλις σας πλησιάσει, εκτονώστε τον ερωτισμό σας, κάνοντας τα τερτίπια που ξυπνούν τη λίμπιντό του....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μη δείξετε ότι ζηλεύετε γιατί υποτιμά αυτούς που ζηλεύουν και εκτιμά όσους παίζουν σκληρό παιχνίδι.

Μη του προκαλέσετε τον οίκτο γιατί ναι μεν μπορεί να συγκινηθεί αλλά θα χάσει κάθε σεξουαλικό ενδιαφέρον.

Αν φταίτε, παραδεχθείτε το λάθος σας και αφήστε το Κριάρι σας να θυμηθεί τα δικά του λάθη χωρίς να του το επιβάλλετε.

Αν θέλετε να ξαναφέρετε στη ζωή σας το αρσενικό Κριάρι, βάλτε τον στον ανταγωνισμό και αντί να τον «κυνηγάτε», μετατρέψτε εκείνον σε κυνηγό. Στη γυναίκα «ξυπνήστε» αναμνήσεις από τις ερωτικές σας στιγμές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θέλετε να της προσφέρετε κι άλλες, ακόμη καλύτερες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του με το να είστε σταθεροί στις απόψεις σας και να μην αλλάζετε τα λόγια σας, ακόμη κι όταν φοβάστε ότι δεν «χαϊδεύουν» τα αφτιά του.

Υποσχεθείτε παντοτινή πίστη και συντροφικότητα. Οι Ταύροι φοβούνται τη μοναξιά και θέλουν μία σταθερή σχέση ως σημείο αναφοράς της ζωής τους.

Καλέστε τον σε ένα ακριβό εστιατόριο με καλό φαγητό και μιλήστε ήρεμα χωρίς να χρησιμοποιείτε «μεγάλα λόγια».

Σαγηνεύστε τον/την Ταύρο σας αλλά μη του δίνετε το σεξ «στο πιάτο». Κάντε τον να το διεκδικήσει.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην προσβάλλετε τον εγωισμό του γιατί θα κλειστεί στον εαυτό του και δεν θα σας δίνει τα περιθώρια να τον πλησιάσετε.

Μη δείξετε ότι είστε δεδομένος/η γιατί, ακόμη κι αν καίγεται για χάρη σας, θα σας ταλαιπωρήσει πολύ πριν ξαναβρεθεί στην αγκαλιά σας.

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Μάλλον θα έχει βγει από άντρα Ταύρο και μην το ξεχνάτε ποτέ, αν θέλετε να τον ξαναβάλετε στο παιχνίδι. Στη σκληρή Ταυρίνα, δείξτε αδιαφορία μετά το ενδιαφέρον. Τα σκωτσέζικα ντουζ «τη βάζουν στη πρίζα»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Προσπαθήστε να ξανακερδίσετε τον/την πρώην, προσεγγίζοντάς τον με κέφι, δείχνοντας την ευχάριστη πλευρά σας. Αποκαλύψτε τις μύχιες πλευρές του εαυτού σας, κάντε μια κατάθεση ψυχής που θα τον/την συγκινήσει.

Διεισδύστε στις βαθύτερες σκέψεις του/της. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσει το αληθινό ενδιαφέρον σας και να θυμηθεί τις καλές στιγμές σας.

Προσελκύστε και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον του Διδύμου σας, εκτονώνοντας το παιδί που κρύβεται μέσα σας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην επιδιώξετε την επανασύνδεση, συζητώντας τα προβλήματά σας και μην του μεταφέρετε τα άγχη σας.

Δεν αντέχει την πίεση γι αυτό μην επιμένετε πολύ. Διεκδικήστε τον και αφήστε του τον χρόνο να το σκεφτεί και να επικοινωνήσει μαζί σας.

Μην υποτιμήσετε ποτέ το μυαλό του γιατί, αν το τολμήσετε, θα τον χάσετε οριστικά.

Αν θέλετε να κερδίσετε και πάλι τον αρσενικό Δίδυμο, πρέπει να θυμάστε ότι ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι και ο μόνος τρόπος για να μην κουραστεί είναι να πιστέψει ότι η κάθε μέρα μαζί σας θα είναι διαφορετική. Η γυναίκα του ζωδίου δεν θα εκτιμήσει την εξάρτησή σας γι αυτό μην της δείξετε μεγάλη αδυναμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Αν θέλετε να ξανακερδίσετε τη καρδιά ενός Καρκίνου, πρέπει να τον πείσετε ότι του είστε απόλυτα αφοσιωμένοι, ανεξάρτητα από το αν ευθύνεται ή όχι για τον χωρισμό σας.

Καλέστε τον/την σπίτι σας και δημιουργείστε μία πολύ τρυφερή, στοργική ατμόσφαιρα.

Δείξτε του ότι τα συναισθήματά σας είναι σταθερά και θυμίστε του τις πρώτες ημέρες της σχέσης σας. Οι Καρκίνοι δεν ξεχνούν ποτέ και τίποτε και συγκινούνται πάρα πολύ όταν αναπολούν τις συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές του παρελθόντος.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην παρασύρεστε σε εκρήξεις θυμού γιατί θα του προκαλέσουν εσωστρέφεια.

Μολονότι κάθε καρκίνος διαθέτει μεγάλες δόσεις εγωισμού καθώς πιστεύει ότι μόνο εκείνος έχει δικαίωμα στα έντονα συναισθήματα, δεν ανέχεται τον εγωισμό και αντιδρά άσχημα γι αυτό πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο στη προσπάθειά σας να τα ξαναβρείτε.

Μην το κάνετε να νιώθει ενοχές για τα λάθη του γιατί δεν τις αντέχει και θα σπεύσει να φύγει μακριά σας.

Προσπαθήστε να ξαναφέρετε κοντά σας τον άντρα του ζωδίου, πείθοντάς τον ότι δεν χρειάζεται να απολογηθεί για τίποτα. Μία πρόταση γάμου, συνοδευμένη με υπόσχεση αιώνιας αγάπης είναι το καλύτερο «χαρτί» για να κερδίσετε το παιχνίδι με τη γυναίκα Καρκίνο.

ΛΕΩΝ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Βασική προϋπόθεση για να ξανακερδίσετε ένα Λιοντάρι είναι να εκπέμπετε ερωτισμό. Η συμπεριφορά σας να δίνει την υπόσχεση ότι το πάθος θα κυριαρχεί στη σχέση σας...

Να είστε ειλικρινείς, να διατηρήσετε το χιούμορ σας και μη φοβάστε να του δείξετε τα συναισθήματά σας, ακόμη κι αν είναι πολύ έντονα.

Πείστε το Λιοντάρι σας ότι είναι το επίκεντρό σας!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην του κάνετε υποδείξεις για τίποτε και μην προσπαθήσετε να του θυμίσετε τα λάθη του, ακόμη κι αν έχει κάνει κάποια απιστία. Θα προσβληθεί ο εγωισμός του και θα γίνει απροσπέλαστος.

Τα Λιοντάρια δεν αντέχουν την πίεση. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και δώστε του το χρόνο να ανταποκριθεί. Να είστε σίγουροι ότι θα το κάνει, ακόμη κι αν δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις γιατί είναι ευγενικό και γενναιόδωρο.

Κολακεύστε το αρσενικό Λιοντάρι, δίνοντάς του το αξίωμα του κυρίαρχου της σχέσης, ακόμη κι αν στην ουσία είστε εσείς αυτή που κινεί τα νήματα. Ο τίτλος του αρκεί. Συγκινήστε τη Λιονταρίνα σας με μία εξομολόγηση σε ένα όμορφο, κοσμοπολίτικο μέρος, στην οποία θα της τονίζετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτήν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Αντιμετωπίστε το πρώην ταίρι σας με πολλή σοβαρότητα και μην αντιδράσετε ειρωνικά ή περιπαιχτικά σε ότι κι αν σας πει. Οι Παρθένοι παρεξηγούνται εύκολα.

Πρέπει να αντέχετε τη κριτική του, η οποία θα είναι πολύ αυστηρή γιατί μόνο αν σας έχει πει όσα θέλει, θα κάτσει να σας ακούσει.

Θυμηθείτε με κάθε λεπτομέρεια τις καλές στιγμές σας, τις επετείους, τις αδυναμίες του, τις προτιμήσεις του. Οι αντιδράσεις του θα είναι ανέλπιδα καλές.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μολονότι το πρώην ταίρι σας ασκεί συνεχώς κριτική, δεν θα ανεχθεί να το κριτικάρετε και, αν το τολμήσετε, θα κλειστεί στον εαυτό του και δεν θα δέχεται να σας μιλήσει.

Μην αρχίσετε την «ψυχανάλυσή» του για να το πείσετε ότι κάνει λάθος να είναι μακριά σας. Μισεί να του αποκαλύπτετε τις καλά κρυμμένες πτυχές του.

Για να ξανακερδίσετε τον άντρα Παρθένο, δείξτε του ότι συμμερίζεστε την καριέρα του και ότι έχετε τη διάθεση να βάλετε κοινούς στόχους, κάνοντας ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα ζωής. Η γυναίκα του ζωδίου θα επιστρέψει αν την πείσετε ότι είστε έξυπνοι, ικανοί να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Στην πρώτη συνάντησή σας, μετά τον χωρισμό, πρέπει να είστε καλοντυμένοι, όμορφοι, περιποιημένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να τραβήξετε την προσοχή του Ζυγού αν δεν έχετε επιμεληθεί την εξωτερική σας εμφάνιση.

Εστιαστείτε στην αξία της συντροφικότητας και δώστε υποσχέσεις για το μέλλον.

Δώστε του την εικόνα μιας αρμονικής ζωής σε ένα όμορφο σπίτι, διακοσμημένο από τα χεράκια του.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην προσβάλλετε την αισθητική του, παρουσιάζοντας μια εικόνα θλίψης, απαξίας για τον εαυτό σας και μιζέριας.

Μη δημιουργήσετε εντάσεις, μη μπείτε σε αντιπαραθέσεις, μην υψώσετε τη φωνή. Οι Ζυγοί δεν αντεπεξέρχονται σε τέτοιες καταστάσεις και γίνονται απρόσιτοι.

Μην προσπαθήστε να του προκαλέσετε τον οίκτο. Το πρώην ταίρι σας θέλει να το στηρίζετε αλλά δεν μπορεί να σας στηρίξει και στεναχωριέται όταν νιώθει ανίκανο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Ο άντρας ζυγός θα επιστρέψει στην αγκαλιά σας αν τον πείσετε ότι πιστεύετε στις ικανότητές του και ότι είστε σίγουρες ότι θα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα. Η πρόταση γάμου είναι το μεγάλο σας ατού για τις γυναίκες, συνοδευμένη από την υπόσχεση ότι δεν θα είναι ποτέ μόνη σε ότι αποφασίσει για τη ζωή της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Προϋπόθεση για να προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας, είναι να βάλετε παντιέρα σας το πάθος. Ξυπνήστε τη λίμπιντό του γιατί είναι ο μόνος τρόπος να βγει απ’ το καβούκι του και να δεχθεί να σας ακούσει.

Μην είστε σαν «ανοικτό βιβλίο». Αφήστε το μυστήριο να πλανάτε γιατί θα σας προσέξει περισσότερο, μπαίνοντας στη διαδικασία να σας αποκαλύψει.

Κάντε του μία πρόταση για μία εκδρομή ή μία περιπετειώδη κατάσταση, στην οποία θα ανέβει η αδρεναλίνη είτε λόγω κινδύνου είτε λόγω ψυχικής φόρτισης.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην αρχίσετε τους καβγάδες και μην του ασκήσετε έντονη κριτική. Θα υψώσει ένα παγόβουνο ανάμεσά σας και η σχέση σας θα μετατραπεί σε Τιτανικό.

Αποβάλλετε κάθε μορφή συντηρητισμού, ιδιαίτερα αν αφορά σε σεξουαλικά ταμπού. Οι Σκορπιοί εκτιμούν τους απελευθερωμένους συντρόφους στο σεξ.

Λέξη – κλειδί για να κερδίσετε και πάλι τον άντρα Σκορπιό είναι η αφοσίωση. Παράδοσή άνευ όρων και ορίων! Η γυναίκα του ζωδίου πρέπει να πειστεί ότι έχει το πάνω χέρι καθώς –αν πρέπει να διαλέξει- προτιμά να τη φοβάστε παρά να τη σέβεστε. Πείστε την ότι η ζωή σας χωρίς αυτή είναι απόλυτα άδεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Αν δεν είστε σε θέση να σεβαστείτε την ανεξαρτησία του Τοξότη σας, μη μπείτε στη διαδικασία να τον ξαναβάλετε στη ζωή σας. Πείστε το πρώην ταίρι σας ότι μπορείτε να είστε και μαζί και μόνοι.

Επιστρατέψτε το χιούμορ σας! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκριθεί. Λατρεύει και εκτιμά τους έξυπνους ανθρώπους.

Δελεάστε το Τοξότη με ένα ταξιδάκι, το οποίο να εξασφαλίζει δράση, πολλές εικόνες και περιπέτεια.

Δείξτε ενδιαφέρον για τα χόμπι του και δηλώστε διάθεση συμμετοχής σ’ αυτά.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Οι «σκηνές», οι ζήλιες, οι ρόλοι του θύματος είναι αυτά που απομακρύνουν κάθε Τοξότη που σέβεται το ζώδιό του.
Μην πιέσετε το πρώην ταίρι σας να σας ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την επανασύνδεση. Μόνο αν του δώσετε τον χρόνο να ανταποκριθεί χωρίς να γίνεστε ενοχλητικοί, θα το κερδίσετε.

Ο μόνος τρόπος να «συμμαζευτεί» ο άντρας Τοξότης και να μη «λοξοκοιτάει», είναι να τον πείσετε ότι σας αρκεί μια ελεύθερη σχέση. Αν πιστέψει ότι είναι ελεύθερος, θα δεσμευτεί. Αν του μιλάτε για δεσμεύσεις, θα αποζητά την ελευθερία του. Η Τοξοτίνα επιθυμεί τη σχέση που θα της δίνει χαρά, διασκέδαση, εκτόνωση, ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Το πρώην ταίρι σας θέλει τον έλεγχο, αρέσκεται στο να σας ασκεί εξουσία, είτε είναι γένους θηλυκού είτε αρσενικού. Πρέπει να το πείσετε ότι είστε σε θέση να του παραδώσετε την πρωτοκαθεδρία.

Θα επανέλθει πιο εύκολα, αν του δώσετε μια σαφή εικόνα για το μέλλον, η οποία να εμπεριέχει σπιτική θαλπωρή, ζεστασιά και κοινωνική καταξίωση.

Πείστε το ότι είστε σε θέση να αποδεχθείτε τον περίγυρό του και δηλώστε το θαυμασμό σας για την οικογένειά του.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μην επιτρέψετε σε κανέναν τρίτο να παρεισφρήσει ανάμεσά σας για να σας φέρει σε επαφή. Ο Αιγόκερως θα μετατραπεί σε «ταύρο εν υαλοπωλείο».

Μη χρησιμοποιήσετε το χιούμορ ως άμυνα. Θα επιφέρετε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Το πρώην ταίρι σας απεχθάνεται τις επιπολαιότητες και τις παιδικές αντιδράσεις.

Ξανακερδίστε τον άντρα Αιγόκερω, δείχνοντας ενδιαφέρον για την καριέρα του και για τις υποθέσεις που τον αφορούν. Θαυμάστε τον για τον τρόπο που ελίσσεται στον επαγγελματικό στίβο. Η πρώην σας θα συγκινηθεί αν της προβάλλετε τις επιτυχίες σας και της υποδείξετε την κοινωνική καταξίωση που θα επιτύχει μέσα από τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Προσπαθήστε να γίνετε οι καλύτεροί του φίλοι. Οι Υδροχόοι έλκονται από τις ερωτικές φιλίες και είναι πιο εύκολο να «ξυπνήσετε» τα ένστικτά τους, μέσα από μια χαλαρή, φιλική προσέγγιση.

Δώστε του υλικό για πνευματική τροφή, είτε μπαίνοντας στα πολιτιστικά του ενδιαφέροντα είτε αναλύοντας θέματα που άπτονται στη μεταφυσική ή στην ανώτερη φιλοσοφία.

Δείξτε σεβασμό για τις επιλογές του, ακόμη κι αν είναι εντελώς αντίθετες με τα γούστα σας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μη διανοηθείτε να αποσπάσετε έναν Υδροχόο από τους φίλους του ή να του παραπονεθείτε ότι βάζει αυτούς πάνω από εσάς.

Μην απορρίψετε την ιδεολογία του. Οι Υδροχόοι αποδέχονται τις απόψεις σας αλλά απαιτούν να σέβεστε τα «πιστεύω» τους, όποια κι αν είναι χωρίς να τα επικρίνετε.

Μη θέσετε όρους ποτέ και για κανένα λόγο. Είναι σαν να τον τσιγκλάτε να τους παραβεί.

Μεγάλο σας ατού για να ξανακερδίσετε τον άντρα του ζωδίου είναι να αφήσετε το πνεύμα σας να λάμψει μέσα στη παρέα και μετά να τον απομονώσετε. Παίξτε με το μυαλό της γυναίκας, μη γίνεστε δεδομένος και αφήστε λίγο χρόνο πριν την διεκδικήσετε σεξουαλικά για να πέσει μόνη της στην αγκαλιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ

Επιστρατέψτε την υπομονή και την επιμονή σας προκειμένου να του δώσετε το χρόνο να ξεπεράσει τους φόβους του/της και να συνειδητοποιήσει ότι η αγάπη υπάρχει και πρέπει να επικρατήσει.

Δείξτε κατανόηση στην κυκλοθυμία του/της, η οποία ναι μεν μπορεί να σας ταλαιπωρεί αλλά είναι βασικό χαρακτηριστικό του/της πρώην σας και άρα είναι αναπόφευκτη.

Η φαντασία και ο ρομαντισμός είναι οι προϋποθέσεις για να του/της προκαλέσετε σεξουαλική επιθυμία.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ

Μη θεωρήσετε εύκολο να επανασυνδεθείτε με το ψαράκι σας επειδή είναι συναισθηματικό. Θα έχετε κάνει ένα τεράστιο, πιθανώς ανεπανόρθωτο λάθος.

Μη παρασυρθείτε από την κυκλοθυμία του και αλλάζετε στάσεις. Από εσάς απαιτεί σταθερότητα, ακριβώς επειδή του λείπει.

Μην πιστέψετε ότι πιάνει το κόλπο της αδιαφορίας. Στην περίπτωση του ιχθύ είναι το κίνητρο για να «το βάλει στα πόδια».

Ο άντρας Ιχθύς αποζητά το όνειρο, τη φαντασία, τον ερωτισμό, ακόμη και στις πιο καθημερινές συνήθειες. Φτιάξτε ατμόσφαιρα και διορίστε τον πρίγκιπα του παραμυθιού σας. Η γυναίκα θέλει ασφάλεια συναισθηματική και οικονομική, αφοσίωση και πίστη. Αν της δείξετε ότι μπορεί να νιώσει σιγουριά μαζί σας, θα ανταποκριθεί.

Σχόλια