Ο πιο οικονομικός τρόπος γυμναστικής

Pilates, yoga
Και τα δύο αποτελούν έναν πιο ήρεμο τρόπο γυμναστικής που γυμνάζουν όλο το σώμα χωρίς καν να το καταλάβεις. Επίλεξέ τα αν θέλεις πιο χαμηλούς ρυθμούς και χωρίς ένταση.

Περπάτημα
Πόσο καλά ξέρεις τη γειτονιά σου; Έχεις επισκεφθεί κοντινά πάρκα, δημοτικά γήπεδα ή άλση για να περπατήσεις είτε μόνος σου είτε με την παρέα σου; Το περπάτημα είναι αναμφίβολα η πιο γνωστή μορφή άσκησης για μικρούς και μεγάλους και ο πιο οικονομικός τρόπος γυμναστικής, αφού δεν χρειάζεται τίποτα, παρά μόνο την καλή σου διάθεση.

Χορός
Όλα τα είδη του χορού εγγυώνται απώλεια βάρους και εκγύμναση, αλλά αυτά με τα οποία θα ιδρώσεις περισσότερο σίγουρα είναι το hip hop, το swing, το aerial dance με πανιά και το pole dancing.

Χορεύοντας στο… σπίτι
Ο πιο εύκολος τρόπος να γυμναστείς είναι και ο πιο απλός. Στο σπίτι χορεύοντας και ακούγοντας το αγαπημένο σου τραγούδι, είτε μόνος είτε με παρέα σίγουρα θα περάσεις καλά!

Ρακέτες, beach volley
Τι κι αν γίνονται κυρίως στην παραλία, οι ρακέτες και το beach volley αποτελούν έναν τρόπο για να γυμνάσεις όλο σου το σώμα και να διασκεδάσεις με την παρέα σου. Βοηθούν άλλωστε και στο μαύρισμα. Άρα την επόμενη φορά που θα ‘σαι στην παραλία άσε την ξαπλώστρα και πιάσε την ρακέτα!

Κολύμπι
Όχι, δεν χρειάζεται να πας στη θάλασσα για να το κάνεις, υπάρχουν αρκετά δημοτικά κολυμβητήρια με προσιτές τιμές και πισίνες έτοιμες για να βουτήξεις.

Ποδήλατο
Αποτελεί βασικό μέσο μετακίνησης σε πολλές πόλεις πλέον τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης. Ξεκίνησέ το λοιπόν και σου εγγυώμαι ότι θα δεις διαφορά τόσο στο σώμα όσο και στην τσέπη σου!

Μια γενική στο σπίτι
Οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, όμως τι θα έλεγες αν σου λέγαμε πως με το σκούπισμα, το σφουγγάρισμα και το σίδερο χάνεις αρκετές θερμίδες και συγχρόνως γυμνάζεις κάποια μέρη του σώματός σου; Μήπως να ρίξεις ένα σφουγγάρισμα επί τη ευκαιρία;

Σκοινάκι
Κάτι ξέρουν τα παιδιά που δεν το αποχωρίζονται εύκολα. Το σκοινάκι, αν και τελευταίο στη λίστα μας, σίγουρα αποτελεί έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο να χάσεις βάρος και να ιδρώσεις στο πι και φι.

Σχόλια