Αίγιο: Έλυσε τη σιωπή της η μάνα που κατηγορείται ότι πέταξε το βρέφος της στα σκουπίδια


Η γυναίκα που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό προχθές το πρωί μέσα σε σακούλα και δίπλα από κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

«Δεν πέταξα το βρέφος στα σκουπίδια»

Για πρώτη φορά η μητέρα του νεκρού βρέφους μιλάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται. Επιμένει στην τηλεόραση του Star, ότι δεν πέταξε το βρέφος της.

«Όχι (δεν το πέταξα). Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος» λέει η 35χρονη.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.



Να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγή: newsone.gr

Σχόλια