Έγκλημα στην Κόρινθο - Ρομά επιτέθηκαν σε φίλους του δράστη (vids)


Οι συγγενείς του 52χρονου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 35χρονου επιχείρησαν να μπουν στα δικαστήρια ενώ έσπασαν τα τζάμια με καδρόνια. Από τα θραύσματα τραυματίστηκε ένα άτομο.

Σύμφωνα με τον Alpha, αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι» με τους Ρομά να εκσφενδονίζουν για ώρα αντικείμενα προς τους οικείους του 35χρονου δράστη. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επίθεση των Ρομά, οι οποίοι μετά τράπηκαν σε φυγή.



Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στη Κόρινθο το πρωί της Τρίτης καθώς ομάδα Ρομά συγκεντρώθηκε κοντά στο σπίτι του δράστη της δολοφονίας στο χωριό Σολωμός. Συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητούν την τιμωρία του δράστη ενώ οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν στο korinthostv.gr πως η παραβατικότητα των Ρομά στην περιοχή έχει ξεπεράσει κάθε όριο και με πρόδηλη την αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ. να τους αντιμετωπίσει αναγκάζονται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

«Εκλεβε κάνα πορτοκάλι και τα πουλούσε μετά για να βγάλει 1-2 ευρώ. Και στην Αστυνομία τον ήξεραν. Μία φορά έχει πάει μόνο φυλακή, για έξι μήνες με έναν χρόνο. Δεν ήταν εγκληματίας, δεν άγγιξε τίποτα εκεί που πήγε. Ο πατέρας μου πήγε να κλέψει κοτόπουλα και τον σκότωσε. Με τι ψυχή αυτός ο άνθρωπος τον σκότωσε και μπόρεσε να πάει τον πετάξει με το αυτοκίνητο», δήλωσε ο γιος του 52χρονου Ρομά.



Στον αντίποδα, γείτονες και κάτοικοι του 35χρονου κάνουν λόγο: «Είναι βιοπαλαιστής. Έχει δυο παιδάκια και μια άνεργη σύζυγο, καθηγήτρια, αδιόριστη επί χρόνια. Είναι πολύ καλό παιδί, πάντα χαμογελαστός, φιλήσυχος, από μια πολύ καλή και ήρεμη οικογένεια και ήταν έκπληξη για όλους μας αυτό που συνέβη...


Σχόλια