Φοβισμένη μετά την σύλληψη της δηλώνει η 90χρονη από τη Θεσσαλονίκη...

Φοβισμένη μετά την περιπέτεια της σύλληψης της δηλώνει η 90χρονη γυναίκα από την Θεσσαλονίκη. Όπως εξομολογήθηκε στην κόρη της, όταν την ρώτησε αν θα ξαναστήσει την πραμάτια της στο δρόμο, απάντησε τρομοκρατημένη: «Όχι, όχι τώρα, δε θέλω, τι να πάω». 

Η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας, τόνισε ότι δεν κρατούν κακία στους αστυνομικούς οι οποίοι όπως είπαν έκαναν τη δουλειά τους. Το όνο που περίμεναν είναι ότι θα την άφηναν να φύγει νωρίτερα. Η κυρία Σουζάνας Ηλιάδου, αναγκαζόταν να πουλήσει τα μάλλινα τερλίκια, όπως και μαντήλες για το κεφάλι για να βγάλει μερικά ευρώ για ψωμί και γάλα.

Ζει με τον ανήμπορο σύζυγο της και παίρνει μόνο μια μικρή σύνταξη από την πρόνοια, που φτάνει για το ενοίκιο του σπιτιού. Εκτός από την μια της κόρη που είναι άνεργη από τον Γενάρη, τα άλλα παιδιά της 90χρονης μένουν στη Ρωσία.

Μετά την περιπέτειά της η ηλικιωμένη γυναίκα, η κόρη της λέει χαρακτηριστικά: «Καλά είναι, δόξα τω θεώ, φοβήθηκε, δεν καταλάβαινε ακριβώς τι γίνεται… Έχει περάσει 2-3 εγκεφαλικά, έχει ζάχαρο, παίρνει τα φάρμακά της… Είναι Ελληνοπόντια, η καταγωγή τους είναι από την Κωνσταντινούπολη, πήγανε στο Ασβρούμ, ήταν αντάρτισσα η γιαγιά μου και ο πατέρας μου είναι από τον Πόντο και μετά πήγαν στον Καύκασο».

«Δούλευαν στα χωράφια τους μια ζωή, είμαστε Έλληνες ορθόδοξοι και είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε Έλληνες, καλή λευτεριά να έχει η Ελλάδα, χρόνια πολλά σε όλους, δεν έχω να πω τίποτα κακό για την αστυνομία, αλλά ήταν γιαγιά 90 χρονών», δηλώνει συγκινημένη.

Η γιαγιά μιλώντας με την κόρη της, της είπε πως ο αστυνομικός της εξήγησε ότι πρέπει να έχει άδεια για να πουλάει τα προϊόντα της και η κόρη της λέει πως θα προσπαθήσει να της την εξασφαλίσει γιατί το να βγαίνει η 90χρονη στο δρόμο και να πουλάει τα τιρλίκια της, ήταν γι’ αυτήν κάτι, μια ασχολία.

Σχόλια