Ποιες περιοχές θα πνίξει η «Ωκεανίς»


Για μεγάλους όγκους βροχόπτωσης μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας προειδοποιεί η μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το meteo, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Βάσει των προγνωστικών στοιχείων, από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής (24/02), μέχρι και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Κρήτης.

Τα εντονότερα φαινόμενα εντοπίζονται για μία ακόμη φορά στα δυτικά κυρίως τμήματα της Κρήτης όπου θα πέσουν μεγάλες ποσότητες βροχής, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί



Η «Ωκεανίς», η οποία τις πρώτες ώρες του Σαββάτου «σκέπασε» τη χώρα θα συνεχίσει και σήμερα να επηρεάζει πολλές περιοχές με πυκνές χιονοπτώσεις που σε ορισμένες περιοχές θα σημειωθούν και σε χαμηλότερα υψόμετρα, αλλά και σποραδικές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους που θα φτάσουν έως και τα 10 μποφόρ.

Σχόλια