Έγκλημα Πειραιάς: Κόρη του θύματος - Ο πατέρας μου ήταν πρόβατο!


Συγκλονισμένος ο Πειραιάς από την άγρια δολοφονία του ηλικιωμένου ναυτικού μέσα στο σπίτι του στην οδό Σαχτούρη. Τον άτυχο άνδρα κατακρεούργησε η 50χρονη φίλη του, η οποία έχει ομολογήσει το έγκλημα. «Ήθελε να την διώξει αλλά τη λυπόταν» λέει η κόρη του θύματος.


Στην εκπομπή Μαζί σου με την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε η κόρη του 79χρονου που δολοφονήθηκε χθες στον Πειραιά από τη Χιλιανή σύντροφό του.

«Τη λυπόταν»

«Είχε πάρει και τα πράγματά της και τα είχε στο σπίτι μας, την είχε εκεί. Κάποια στιγμή μου λέει ο πατέρας μου, δεν αντέχω άλλο θέλω να τη διώξω και δεν σηκώνεται να φύγει από το σπίτι. Την έδιωξε και την ξαναμάζεψε πάλι. Και να το αποτέλεσμα!» λέει η κόρη του 79χρονου.

«Ταξίδευε 30 χρόνια στη θάλασσα. Είμαστε δυο κόρες κι ένας γιος. Δεν τον χαρήκαμε, συνέχεια ταξίδευε κι η μητέρα μου μας μεγάλωνε. Ήθελε να τη διώξει κι αυτή τον παρακάλαγε να την κρατήσει γιατί δεν είχε πού να πάει. Τη λυπόταν» προσθέτει η κόρη του ηλικιωμένου.


Η κόρη του θύματος αποκαλύπτει ότι παρά το γεγονός ότι ο πατέρας της έμενε καιρό μαζί με την 50χρονη δεν τη γνώριζε, δεν είχε επαφές μαζί της.


«Πρώτη φορά την είδα όταν την κατέβασαν οι αστυνομικοί. Δεν την είχα ξαναδεί εγώ. Δεν πήγαινα στο σπίτι. Τον έβλεπα έξω. Θέλω την τιμωρία της. (…) Όταν την κατέβασαν οι αστυνομικοί φώναζε “Δεν τον σκότωσα εγώ, δεν τον σκότωσα εγώ”».

Η 50χρονη γυναίκα φαίνεται ωστόσο ότι είχε περίεργη συμπεριφορά, γεγονός που είχε γίνει αντιληπτό στην περιοχή.


«Μου είπαν από τη γειτονιά ότι πήγαινε στο μπακάλικο και έπαιρνε ξίδι και έκανε μπάνιο και λουζόταν με αυτό. Είχε φαντασιώσεις ότι είχε πάρει το σπίτι φωτιά, έβλεπε φωτιές γύρω της. Και μένα μου τα είπαν δεν τα ήξερα…» λέει η κόρη του.

Σύμφωνα πάλι με την κόρη του θύματος ο ηλικιωμένος έλεγε στα παιδιά του να πάνε στο διαμέρισμα, όμως εκείνα δεν πήγαιναν εξαιτίας της 50χρονης. Ωστόσο όπως λέει δεν είχαν πρόβλημα με τον πατέρα τους, είχαν καλές σχέσεις.


«Ήμασταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας σαν οικογένεια, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ο πατέρας μου ήταν ένα πρόβατο» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Ρούλα.

«Ελάτε πάνω να με βοηθήσετε γιατί με κυνηγάνε!»
Ένας γείτονας περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής Μαζί σου και την Τατιάνα Στεφανίδου το πώς αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα. Ο ηλικιωμένος πήγαινε και βοηθούσε σε ένα γραφείο τελετών, ωστόσο την Τετάρτη το πρωί δεν εμφανίστηκε.


«Ανεβήκαμε πάνω, χτυπάγαμε την πόρτα δυνατά, δεν άνοιγε κανείς. Τον παίρναμε στο κινητό και δεν το σήκωνε. Το ακούγαμε να χτυπάει μέσα στο σπίτι. Τότε ειδοποιήσαμε την αστυνομία και την κόρη του. Ήρθε ο αδελφός του και η αστυνομία. Με το που άνοιξαν την πόρτα τον βρήκαν πεσμένο στο μπαλκόνι. Εμάς δεν μας άφησαν να μπούμε μέσα. Ο Χρήστος ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος. Έλεγε καλημέρα σε όποιον συναντούσε. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Αλλά τελευταία είχαν πολλούς καβγάδες στο διαμέρισμα, σύμφωνα με όσα λένε οι ένοικοι» λέει ο γείτονας.

Παράλληλα αποκαλύπτει ότι η γυναίκα είχε πολλές φορές απασχολήσει τη γειτονιά:

«Εμείς αυτή την κυρία την είχαμε συναντήσει, γιατί πίνουμε καφέ εδώ απέναντι σε ένα καφενείο. Φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μια μέρα ήμασταν εγώ κι άλλοι δύο και ήρθε και μας είπε “ελάτε πάνω να με βοηθήσετε γιατί με κυνηγάνε” και της λέω “κυρία μου τι δουλειά έχουμε εμείς, φώναξε την αστυνομία”. Είχε έρθει πολλές φορές η αστυνομία και η πυροσβεστική. Τις καλούσε εκείνη.

Σε ένα μαγαζί εδώ δίπλα είχε πει “Στον Πειραιά θα γίνει μεγάλο παπατράκ. Φωνάξτε την αστυνομία”. Έπινε πάρα πολύ και από το καφενείο εδώ ζητούσε συνέχεια κρασί αλλά ο καφετζής δεν της έδινε. Την ώρα που την πήρε η αστυνομία χθες της είπαμε “δεν ντρέπεσαι;” κι εκείνη είχε ένα απλανές βλέμμα, χαμένο βλέμμα και ένα σκαστό χαμόγελο. Όλη η γειτονιά ήξερε ότι η γυναίκα αυτή ήταν προβληματική» λέει ο φίλος του θύματος.

Σύμφωνα και πάλι με τη μαρτυρία του γείτονα, ένοικος της πολυκατοικίας είπε αργότερα ότι γύρω στις 5.30 το πρωί ακούστηκαν φωνές και κάποιος καλούσε σε βοήθεια… Ωστόσο όπως φαίνεται κανείς δεν κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με την εκπομπή Μαζί σου, μετά το φονικό η 50χρονη άπλωσε στα κάγκελα του μπαλκονιού ένα πάπλωμα προκειμένου να μη φαίνεται το πτώμα του άτυχου 79χρονου.

Η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος με εντολή του εισαγγελέα βρίσκεται από χθες στο ψυχιατρείο. Σύμφωνα με την εκπομπή πρόκειται για ένα άτομο με εμφανή ψυχιατρική διαταραχή. Ωστόσο σύμφωνα με την κόρη του ο 79χρονος δεν είχε αναφέρει ποτέ σε εκείνη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη φίλη του…

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Μαζί σου στον ΣΚΑΙ




Σχόλια